Invester i din fremtidige helse

Nye tanker kan føre til nye valg, og nye valg kan føre til ny atferd, og ny erfaring skaper nye følelser og nye følelser inspirere til ny tanker - det er fremgang. Prosessen av endring, krever at du blir bevisst på ditt underbevisste selv. 

Gratis forsamtale. Ønsker du å vite mer om hva som kan være riktig veiledning for deg, kan du bestille en samtale slik at vi sammen kan kartlegge ditt behov.  

Alle timene varer i 60 minutter. Samtalene vil foregå digitalt, enten zoom eller teams etter det du ønsker. Priser og bestilling finner du nederst på siden.

1) Kostholdsveiledning individuelt tilpasset - 12 uker

Her skal vi jobbe sammen om å finne den løsningen som passer akkurat ditt behov, basert på de 4 grunnpilarene og finne det som ligger bakenfor de 3 H'ene. Jeg vil være din støttespiller hele veien, og du vil få påfyll av mye kunnskap, inspirasjon og matglede. Hvorfor 12 uker? Det tar tid å endre vaner og tankesett. En omlegging av kostholdsvaner kan oppleves som utfordrende og det er i den første perioden av omleggingen man trenger mest støtte og motivasjon. 

Livet er ikke alltid forutsigbart, det vil dukke opp situasjoner som kan påvirke hva og hvordan du spiser. Det er da godt å ha en å sparre med for å håndtere både fysiske, følelsesmessige og mentale utfordringer.

10 individuelle timer over 12 uker. Veiledningene vil foregå via videosamtale. 1 time per uke. I tillegg oppfølgende kommunikasjon, erfaringsoppgaver og informasjon per e-post. 

 • Kartlegging og behovsanalyse. Vi går igjennom et bakgrunnsskjema som blir grunnlaget for veien videre. Den du er i dag er et resultat av din fortid, så her skal vi i tillegg gå gjennom de 3 H'ene. Hvordan bryte gamle vaner og skape nye vaner. Fra tankenes kraft og prosessen til endring.
 • Ernæringskunnskap. Få grunnleggende kunnskap om kroppens næringsbehov og hva maten gjør med kroppen vår. Lære om næringsstoffer, vitaminer og mineraler for å få god energi og et styrket immunforsvar. Kunnskap om ingredienser, matkvalitet og tilberedning.
 • Kostholdsendring. Individuelt tilpasset kosthold for bedre helse med fokus på ren og naturlig mat. Hvordan takle utfordringer i endringsprosessen. Bevisstgjøring av sultens kraft.
 • Livsstil. Hvilken innvirkning livsstilen har på helse. Fysiske og mentale hverdagsaktiviteter. Om livstilssykdommer og hvordan unngå dem.
 • God fordøyelse. Om fordøyelsen og hvorfor dette er så viktig for helsen.
 • Reduksjon av stress og mindful eating. Hvordan stress påvirker våre matvaner, matrutiner, næringsopptak og fordøyelse. Bevisstgjøring av autopiloten, og være tilstede når vi spiser. Hvordan bedre håndtere stress med Mindful eating teknikker.
 • Vekt i balanse. Hvordan unngå vektøkning og redusere vekten uten diett.
 • Verktøy. Meditasjons-lydfiler, oppskrifter, kunnskapshefte med oppsummering av temaene og annet læringsverktøy som er til god hjelp på veien. 

2) Digital kostholdsveiledning - 8 uker

For deg som ønsker å komme i gang med omlegging av kostholdet, og trenger inspirasjon og motivasjon på veien. Her får du 1 time personlig veiledning i forkant. I løpet av disse 8 ukene får du hver uke informasjonsmateriell og erfaringsbaserte oppgaver per e-post. 

 • Kostholdsveiledning 1 time. Her kartlegger vi hvilken kostholdsretning du foretrekker - animalsk og vegetarisk eller kun vegetar. Dette for å tilpasse informasjonen best mulig. I tillegg kartlegge dine største utfordringer med omlegging av kostholdet. 
 • Programmet er lagt opp med tilsvarende tema som i 1) kostholdsveiledning individuelt tilpasset, men blir ikke personlig fulgt opp etter hvert tema. 

3) Redusere matstress og Mindful eating - 3 timer 

Vi spiser hver dag, 365 dager i året. Her ser vi på hvordan vi kan endre våre matvarevalg og kostholdsrutiner. Veiledningen vil foregå via videosamtale. 1 time per uke. I tillegg oppfølgende kommunikasjon per e-post.

 • Matstress. Hvordan endre våre mat rutiner til noe positivt - fra planlegging av innkjøp til maten er servert på bordet. Bevisstgjøring av autopiloten og hvordan lytte til kroppens matklokke. 
 • Mindful eating. Hvordan være tilstede med måltidene, som gir økt matglede og nye sanseopplevelser. Inkluderer lydfiler.

4) Konsultasjon - 1 time.

For deg som å komme i gang med å endre dine kostholdsvaner og  trenger motivasjon, inspirasjon og veiledning steg for steg. Veiledningen vil foregå via videosamtale eller telefon.

Bestill veiledning

Send inn din bestilling, og du blir kontaktet så raskt som mulig.