Sauser og krydder

Kurset består av 3 deler og du vil få mest ute av kurset om du følger temaene i rekkefølge. 

TEMA 1 - SAUSEBASER HVIT OG RØD

EN BASE TIL FLERE RETTER - gjør hverdagen enklere

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit.

Quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem.

SAUSEBASE RØD. Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia vol

TEMA 2 - KRYDDERBLANDINGER

SMAKSPALETTEN - en spennende smaksreise

Smaken er som baken sies det og det er helt riktig, vi liker forskjellige smaker og styrken på smakene. Vårt første møte med maten er i munnen, og da er det konsistensen sammen med smaken av salt, søtt, surt og bittert som gjør smaksopplevelsen komplett.

KRYDDERBLANDINGER. smaker og styrken på smakene. Vårt første møte med maten er i munnen, og da er det konsistensen sammen med smaken av salt, søtt, surt og bittert som gjør smaksopplevelsen komplett.smake

TEMA 3 - DEN MAGISKE KOMBINASJONEN SAUS OG KRYDDER

Ingen kombinasjoner er forbudte, men noen krydderkombinasjoner gjør susen og gir de klassiske smaksopplevelsen fra flere land. 

BELLA ITALIA

TIKKA INDIA

DET ER HELT GRESK

ARABISKE NETTER

TA EN SPANSK EN 

Den rette plassen for din tittel

Skriv inn undertittel her

Den første overskrift

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi.

Den andre oversikten

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro.