Irene Gulliksen Kostholdsveileder TMS. Instruktør i mindfulness.

Jeg har alltid vært opptatt av mat og elsker å prøve nye mattrender eller smake på nye ingredienser. Helt siden ungdomstiden har jeg vært en ivrig hobbykokk, og har også mange års erfaring med opp- og nedturer i forhold til mat. Jeg har alltid vært kostholdsbevisst, og har gjennom livet vært innom de fleste kostholdsretninger.

Etter å ha studert kosthold og praktisert mindfulness, ble det helt klart for meg at det ikke  bare var kostholdet som er nøkkelen til god helseJeg sluttet med dietter, reduserte stresset, innførte hverdagstrim, fylte på med kostholdskunnskap og lærte å lytte til kroppen min. Denne livsstilsendringen har vært min suksess, fordi nå forstår jeg hvor mye kosthold og stress påvirker kroppens funksjoner og det mentale velvære.

Med meg som kostholdsveileder, vil vi sammen finne ut hva som er riktig for deg ut i fra ditt utgangspunkt. Vi tar steg for steg, slik at du får tid til å komme inn i nye kostholdsvaner uten å forsake alt det du er glad i. Små endringer kan gi store resultater!  

Er du klar for endringer, er jeg sikker på at jeg kan hjelpe deg på din helsereise. GLEDER MEG TIL Å HØRE FRA DEG!