Kostholdsveiledning 

Noen ganger trenge man støtte, motivasjon og inspirasjon for å lykkes!

Jeg heter Irene, og er kostholdsveileder / instruktør i mindfulness. Jeg hjelper deg til endre dine kostholdsvaner.

Bli bedre kjent med meg

Veiledning er starten på din helsereise!

Her skal vi jobbe sammen om å finne den løsningen som passer akkurat ditt behov, basert på 4 grunnpilarer for stabil og god helse - optimalt kosthold, god fodøyelse, stabilt blodsukker og stressreduksjon. Du og dine kostholdsvaner er et resultat av din fortid og livsstil. Skal man virkelig gjøre en endring for fremtiden, er det verdifullt å bli bevisst på;

 • Hvordan helsen din er akkurat nå
 • Hva du ønsker å endre
 • Hvorfor du ønsker endring

Basert på denne bevisstgjøringen kan hvilke endringer du trenger bli tydeligere. Det tar tid å endre vaner og tankesett, og det vil stadig dukke opp situasjoner som kan påvirke dine matvalg og hvordan du spiser maten. Det er da godt å ha en å snakke med for å håndtere både de fysiske, følelsesmessige og mentale utfordringer. 

En omlegging av kostholdsvaner kan oppleves som utfordrende, og det er her jeg vil være din støttespiller hele veien. Du vil få påfyll av mye kunnskap, inspirasjon og matglede.

Kostholdsveiledning etter ditt behov 

Hvor mange timer du trenger avhenger av ditt utgangspunkt og mål, men grunnpakke består av en oppstartstime på 90 minutter + påfølgende time på 60 minutter. Deretter settes timer opp etter behov. Jeg tilbyr også en veiledningspakke for en mer inngående og sammenhengende veiledning over tid for deg som trenger mer motivasjon, kunnskap og støtte. Veiledningene foregår digitalt, enten zoom eller teams. 

Ditt kosthold må tilpasses deg personlig fordi du er helt unikt sammensatt med dine smakspreferanser og behov. Kortsiktige dietter fungerer sjeldent fordi det å endre kostholdsvaner er utfordrende. Dietter som fungerer for andre vil mest sannsynlig ikke fungere for deg. Det kan oppleves vanskelig å legge om kostholdsvanene og det er fordi både kroppen, våre følelser og tanker skal være med på endringen. På veien er det viktig å ha matglede hver dag, spise mat som smaker godt, er en fryd for dine sanser og samtidig fulle av næringsstoffer. Gir man det kostholdet og næringsstoffene kroppen trenger, vil du kommer mer i balanse, både fysisk og mentalt.   

"Veiledning basert på de 4 grunnpilarene - opitmalt kosthold, stabilt blodsukker, god fordøyelse og stressreduksjon".

En grunnpakke 90 + 60 minutter inneholder:

 • Kartlegging og behovsanalyse. Vi går igjennom dine behov og utfordringer.
 • Kostholdsendring. Individuelt tilpasset kosthold etter de 4 grunnpilarene for bedre helse med fokus på ren og naturlig mat. Også for vegetarianere.
 • Livsstil og stress. Hvilken innvirkning livsstil og stress har på din helse og hva som kan endres.
 • Verktøy. Konverteringsliste med råvarer tilpasset din kostholdsretning (vegetar / ikke vegetar) og noen baseoppsrifter.

Grunnpakke. Pris: 2.225 kr.  

Kurset er digitalt med videoveiledning. Når du sender inn din bestilling, kontakter jeg deg på mail for nærmere avtale om kursstart og du får en bekreftelse med betalingsforespørsel fra VIPPS Holistisk Kosthold.  

En veiledningspakke 6 x 60 minutter vil i tillegg inneholder:

 • Sultmekanismer. Hvordan bli bevisst på dine sulttriggere og bli kvitt søtsuget. 
 • Vekt i balanse. Hvordan unngå vektøkning og redusere vekten uten diett.
 • Reduksjon av stress. Hvordan stress og vår autopilot påvirker våre matvaner, matrutiner, næringsopptak og fordøyelse. Få økt sanseopplevelse og matglede.
 • Matkvalitet og matlaging. Hvorfor og hvordan velge de gode råvarene og tilberedning av mat enkelt.
 • Økt ernæringskunnskap. Få grunnleggende kunnskap om kroppens næringsbehov og hva maten gjør med kroppen vår. Lære om næringsstoffer, vitaminer og mineraler for å få god energi og et styrket immunforsvar.
 • Erfaringsoppgaver. Optimaliser din læringsprosess gjennom erfaringsbasert oppgaver mellom hver veiledning.
 • Verktøy. Oppskrifter, ingrediensoversikter, støtteverktøy og kurshefte med oppsummering av veiledningene med videre anbefalinger.

Veiledningspakke. Pris: 4.790 kr.  

Kurset er digitalt med videoveiledning. Når du sender inn din bestilling, kontakter jeg deg på mail for nærmere avtale om kursstart og du får en bekreftelse med betalingsforespørsel fra VIPPS Holistisk Kosthold.   

Oppfølgende veiledning. Pris: 890 kr.  

Til deg som allerede har tatt en av veiledningene, men trenger mer hjelp på veien videreKurset er digitalt med videoveiledning. Når du sender inn din bestilling, kontakter jeg deg på mail for nærmere avtale om dato og du får en bekreftelse med betalingsforespørsel fra VIPPS Holistisk Kosthold.

Lurer du på om kostholdsveiledning er noe for deg? Bestill en uforpliktende forsamtale.

Ønsker du mer informasjon om hva kostholdsveiledning kan hjelpe deg med, ta kontakt med meg for en uforpliktende forsamtale på 20 minutter. Ta steget i dag - invester i din helse!