Kostholdsveiledning 

Noen ganger trenge man støtte, motivasjon og inspirasjon for å lykkes!

"Essensen er å være tilstede med det du gjør mens du gjør det. et bedre forhold til deg selv og ditt kosthold."

Veiledning er starten på din helsereise!

Her skal vi jobbe sammen om å finne den løsningen som passer akkurat ditt behov, basert på 4 grunnpilarer for stabil og god helse - optimalt kosthold, god tarmhelse, stabilt blodsukker og redusere stress/mindful eating. Du og dine kostholdsvaner er et resultat av din fortid og livsstil. Skal man virkelig gjøre en endring for fremtiden, er det verdifullt å bli bevisst på;

 • Hvordan helsen din er akkurat nå
 • Hva du ønsker å endre
 • Hvorfor du ønsker endring

Basert på denne bevisstgjøringen kan valget av hvilken type veiledning du har behov for bli tydeligere. Det tar tid å endre vaner og tankesett. Livet er ikke alltid forutsigbart, det vil dukke opp situasjoner som kan påvirke hva og hvordan du spiser. Det er da godt å ha en å sparre med for å håndtere både fysiske, følelsesmessige og mentale utfordringer. 

En omlegging av kostholdsvaner kan oppleves som utfordrende og det er her jeg vil være din støttespiller hele veien. Du vil få påfyll av mye kunnskap, inspirasjon og matglede.


1) Kostholdsveiledning online 8 uker

8 veiledningstimer ( pr. 60 minutter), 1 samtale per uke. Samtalene vil foregå digitalt, enten zoom eller teams etter det du ønsker. Priser og bestilling finner du nederst på siden.

Pris: 6.990 kr.

 • Kartlegging og behovsanalyse. Vi går igjennom et bakgrunnsskjema som blir grunnlaget for veien videre. 
 • Ernæringskunnskap. Få grunnleggende kunnskap om kroppens næringsbehov og hva maten gjør med kroppen vår. Lære om næringsstoffer, vitaminer og mineraler for å få god energi og et styrket immunforsvar. 
 • Kostholdsendring. Individuelt tilpasset kosthold for bedre helse med fokus på ren og naturlig mat. 
 • Livsstil. Hvilken innvirkning livsstilen har på helse. 
 • God fordøyelse. Om fordøyelsen og hvorfor dette er så viktig for helsen.
 • Reduksjon av stress og mindful eating. Hvordan stress påvirker våre matvaner, matrutiner, næringsopptak og fordøyelse. Bevisstgjøring av autopiloten, og være tilstede når vi spiser. Hvordan bedre håndtere stress med Mindful eating teknikker.
 • Vekt i balanse. Hvordan unngå vektøkning og redusere vekten uten diett.
 • Verktøy. Meditasjons-lydfiler, oppskrifter, kunnskapshefte med oppsummering av temaene og annet læringsverktøy som er til god hjelp på veien. 

Veiledning basert på de 4 grunnpilarene - opitmalt kosthold, stabilt blodsukker, god fordøyelse og mindfulness/mindful eating.

2) Kostholdsveiledning e-veiledning 4 uker

For deg som ønsker å komme i gang med omlegging av kostholdet, og trenger inspirasjon og motivasjon på veien. Her får du 1 time personlig veiledning i forkant. I løpet av disse 4 ukene får du hver uke informasjonsmateriell og erfaringsbaserte oppgaver per e-post.

Pris: 1.990 kr.

 • Kostholdsveiledning 1 time. Her kartlegger vi i forkant av programmet hvilken kostholdsretning du foretrekker - animalsk og vegetarisk eller kun vegetar. Dette for å tilpasse informasjonen best mulig. I tillegg kartlegge dine største utfordringer med omlegging av kostholdet.
 • Innhold. Basert på de 4 grunnpilarene får du mye påfyll av kunnskap på endring av kosthold med balansert næringsstoffer og reduksjon av raffinerte karbohydrater. 
 • E-veiledning hver uke. Pr. e-post vil få tilsendt spørsmål og erfaringsbaserte oppgaver hver uke for å følge din utvikling. 
 • Oppskrifter. Du vil få tilsendt gode oppskrifter basert på din kostholdsretning og utfordringer.
 • Verktøy. Du vil få tilsendt gode verktøy som blir din hjelp på veien til et bedre kosthold

3) Kostholdsveiledning pr. time

Her kartlegger vi dine utfordringer og behov, og finner den kostholdsretningen som er riktig for deg. Veiledningen vil foregå via videosamtale/telefon. 1 time (60 minutter). 

Pris: 890 kr.

Gratis forsamtale

Er du usikker på hvilken veiledning du trenger, ta kontakt med meg for en gratis forsamtale på 20 minutter. Ta steget i dag - invester i din helse!