Temakurs Hudpleie og hudpleie

Smør huden på utsiden og innsiden

Lær å lage rene, veganske og naturlige produkter med oljer som base. Det er enkelt å lage,  godt for huden og økonomisk. Huden er kroppens største organ beskytter mot miljøfaktorer som vær, stråling og forurensning. For å holde huden myk, smidig og fuktet trenger huden pleie etter hudens eget behov.

Modul 1 - Ingredienser og utstyr

Modul 2 - Rens og ansiktsmasker

Modul 3 - Oljer, kremer og balmer

Modul 4 - Smør huden fra innsiden med kosthold

Her får du velprøvde oppskrifter for tilpasset forskjellige hudtyper. Kurset inneholder 4 moduler, hvor hver modul har en en inspirasjonsvideo. Du får en gjennomgang av oppskriftene og nyttige tips til din daglig hudpleierutine for ansikt og kropp.

Produkter som er rene, naturlige, lite bearbeidet og uten tilsetningsstoffer er like viktig for det man smører på huden som den maten man spiser.

Spiser du dårlig mat vil resultatet mest sannsynlig synes på huden din. Veien til vakker, glødende og sunn hud er et resultat av den næringen du gir huden din på utsiden og innsiden.

Den rette plassen for din tittel

Skriv inn undertittel her

Klikk her for å begynne å skrive. Ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

Klikk her for å begynne å skrive. Vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Klikk her for å begynne å skrive. Ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure.

På dette kurset får du:

  • Egen kursportal. Her på nettsiden oppretter et brukernavn og passord og får umiddelbar tilgang til siden hvor du finner alle modulene, instruksjonsvideoer og oppskrifter. Du får alt samlet på en gang så du umiddelbart kan glede deg over å sette i gang med din egen hudpleieserie.
  • Hudpleieprodukter: Huden påvirkes av de miljøfaktorene huden utsettes for hver eneste dag. , stresser kroppen. Bruker du mye sminke og produkter men en lang liste med ingredienser du ikke skjønner hva er, da belaster du huden som gir utslag i uren, rød eller tørr hud. Mange av dagens produkter ødelegger hudbarrieræren og hudens naturlige balanse. 
  • Hudhelse: Visste du at kosthold, stress og livsstilen din påvirker hvordan huden din har det? Noen små grep i kostholdet og stresset gjør underverker på huden din.  
  • Oppskrifter. 2o velprøvde oppskrifter for ansikt og kropp du vil ha stor glede av. Etter at du har fullført dette kurset, har du mange, gode oppskrifter, samt erfaringen og kunnskapen som gjør at du lykkes med din egen hudpleieserie.
  • VIDEOER - hvor jeg viser de ulike stegene i prosessen på en enkel, inspirerende og forståelig måte. Videoene kan du se når og hvor du måtte ønske på mobil, nettbrett eller PC.

Pris kr 899 BESTILL KURSET