BRØD & KNEKKEBRØD

Enkle oppskrifter med rene, glutenfrie, næringsrike ingredienser

Lær å lage nydelige brød og knekkebrød hvor du garantert får samme perfekte resultat hver gang!. Bakst uten gluten med med helsebringende frø og kli som grunnbase. Rik på proteiner og gode karbohydrater som holder deg mett lenge.  

Modul 1: Her går vi igjennom mange spennende frøtyper som brukes i oppskriftene, deres egenskaper og næringsinnhold. Frø er kilden til alt plantebasert liv og er fullpakket av næringsstoffer. Her får blant annet mitt antioksidantbrød laget av en av verdens med antioksidantrike mel laget av en smaksnøytral gresstype.  Du får også nyttige tips til utstyr.

Modul 2: Det beste med dette brødet er at det er en baseoppskrift som får forskjellige smak og næringsinnhold etter hvilke "mel" typer som velges. Her lærer du hvordan lage ditt eget brød basert dine smakspreferanser. 

Modul 3: Her lager vi frøbaserte knekkebrød basert på nye spennende frøtyper. Fiberrike ingredienser som er godt for fordøyelsen.